Ondanks de Lock down gaan we gezellig kerstlunch houden met de noodopvang kinderen.

Deze week staat in het teken van kerstlunch. Elke dag krijgen de kinderen een heerlijke kerstlunch geserveerd. We creëren dan een gezellige kerstsfeer voor de lunch. De kerst is vaak een mooie, fijne tijd van het jaar om het jaar weer goed af te sluiten. Er worden dan vaak leuke dingen georganiseerd en daar doen wij ook aan mee. Voor de kinderen staan de 3 weken helemaal in het teken van kerst. Op allerlei manieren laten we de kinderen hier kennis mee maken. Helaas is het dit jaar natuurlijk wel anders dan de andere jaren, maar we proberen er iets gezelligs van te maken.

Als u meer over Jillz beleid en visie wil lezen zie hier het beleid.

Tafeldekken

We dekken dan onder ander de tafel en de kinderen krijgen iets anders te eten. Elke dag een week voor kerst doen we dit. En het wordt altijd erg gewaardeerd door de leidsters, ouders en vooral de kinderen. Wat krijgen ze geserveerd, een vegetarisch worstje, croissantje, boterham en krentenbolletje als ze nog willen. En het wordt afgesloten met een gezellig kerstmuziekje om goed in de sfeer te komen. Voor kerst knutselen hebben de kinderen erg veel gedaan. Verschillende dingen hebben de kinderen gemaakt, kerstboom, kerststal.

Kerstboom

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom, de kinderen hebben verschillende kerstbomen gemaakt. Ze mochten zelf weten wat en hoe ze het gingen versieren.

Kerststal

Ook zijn er kerstalletjes gemaakt, ja ook die horen erbij. De kinderen mochten hun eigen idee geven hoe ze de kerststal gedaante gaven. Erg leuk zijn ze geworden. En zo hebben we nog meer kerst knutselen gemaakt met de kinderen.

Kerstmis

Yes! Kerst is in aantocht. Ben jij al begonnen aan een kerstfilmmarathon op Netflix of hadden cadeautjes onder de boom meer prioriteit? Een ding is duidelijk: dat kerst eraan komt, maakt iets los bij mensen.

Voor veel mensen is deze periode genieten; we hebben (hopelijk) een mooi jaar achter de rug, hebben zin om iets goeds te doen en zoeken leuke kerstactiviteiten op met het liefst zoveel mogelijk vrienden of familie. In die laatste donkere maand voor het nieuwe jaar kunnen we ook wel wat gezelligheid gebruiken. En wij niet alleen, er zijn genoeg mensen met als grote wens om een huiskamer vol gezelligheid te hebben. Maar niet voor niets noemen we kerst the time of giving. Het is een mooi moment om iets te geven aan onze naasten!

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina.