Het is bijna kerstmis, maar het is nu zo een rare tijd dat we heel gauw naar het jaar 2021 willen zodat we elkaar weer lekker kunnen knuffelen en aanraken.

Het is alweer bijna kerst. De tijd is ondanks deze rare tijd voorbij gevlogen. Deze tijd is altijd erg gezellig, de lichtjes gaan al eerder aan en we doen leuke creatieve activiteiten met de kinderen.

Kerstkaarten

Jaarlijks maken we voor de kerstmis kerstkaarten met de kinderen voor de ouders en de buren die naar Jillz kinderdagverblijf wonen.

Een kerstkaart ontvangen is altijd erg leuk. Zowel om te maken als te krijgen.

Daarom maken alle kinderen elk jaar leuke kerstkaarten voor de ouders en voor de buren. Want ja het is toch leuk om als buren ook een zelf gemaakte kerstkaart van de kinderen te ontvangen.

Kerstboom

Voor Jillz Kinderdagverblijf hebben wij 2 leuke niet al te grote bomen staan. Die hebben we nou versierd met lichtjes. Als het donker wordt en dat is het al rond half 5, hebben we leuke lichtjes buiten in onze tuin.

en omdat onze tuin aan de straatkant is, kunnen alle buren, bewoners en mensen die voorbij fietsen, lopen of rijden de gezellige aanzicht zien van de verlichte kerstboom. We hebben al leuke complimenten ontvangen van de kinderen, ouders en buren.

Familie

Kerst is altijd zo een gezellige periode. Vaak komen families bij elkaar en iedereen denkt even wat meer aan elkaar. Tenminste dat is wel het mooie aan kerst. Vaak vieren de meeste mensen kerst met elkaar, familie en of vrienden. Er wordt ook altijd uitgebreid en heerlijk gegeten.

Knutselen

De kinderen hebben ook nog andere leuke kerst activiteiten gedaan, ze hebben verschillende dingen geknutseld, zoals een kerstbal of een kerstboom ingekleurd, waar we iets heel bijzonders en leuk mee gaan doen. Dit krijgen de ouders mee aan het eind van het jaar als aandenken.

Voor meer foto’s zie Facebook en ons pedagogisch beleid.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina.