Jillz Kinderdagverblijf is helemaal omgetoverd in een gezellige kerstsfeer.

We zijn met de kinderen aan het knutselen en we hebben leuke raamtekeningen geschilderd. Bijvoorbeeld een boom met lichtjes erin.

Lichtjes

We hebben lichtjes in de bomen op gehangen. Wat is dat gezellig. De 2 grote bomen voor Jillz Kinderdagverblijf staan er nu mooi bij, de buren geven ook leuke complimenten van de lichtjes in de bomen.

Kerstballen

De kinderen zijn binnen onder tussen met allerlei leuke, verschillende knutselwerkjes bezig. Zoals kerstballen maken met heel veel glitters. Glitters doen het altijd goed met de kerst.

Ook hebben we binnen een kerst thema tafel opgebouwd

Thematafel

Op de thema tafel staan leuke kerst attributen om zo de thema goed naar voren te laten komen. Er staat een kerst stalletje op, kerst ballen, huisjes. allemaal leuke schattige dingetjes.

De kerstsfeer zit er al goed in, Sinterklaas en zijn Pieten zijn vertrokken en de kerst komt gelijk binnen. De kinderen kunnen ook heel goed omschakelen, want de kerst is natuurlijk ook heel gezellig.

Raamschildering

Ook hebben we weer verschillende raamschilderingen gemaakt. Een leuke kerstman op een slee en een boom waarin we later lichtjes in opgehangen hebben. Zo lijkt het net een echt kerstboom met lichtjes erin.

Voor meer foto’s zie hier.