Binnen bij Jillz Kinderdagverblijf hangt er al een echte kerstsfeer. De lichtjes zijn aan en er hangen heel veel knutsel werkjes van de kinderen aan de muur.

De kerstdagen komen steeds dichterbij, des te meer reden om lekker vrolijk te worden. Nog een paar dagen werken en dan kan het jaar geëvalueerd worden aan een tafel vol met lekkers, omringd met vrienden en familie.

Familie

Vooral met de kerstdagen gaan we gezellig naar onze familie toe. Maar ook naar onze vrienden. De donkere koude dagen zijn leuk om samen met elkaar door te brengen. We gaan dan lekker eten en drinken met elkaar. En misschien wel een dansje met elkaar maken. Bij Jillz Kinderdagverblijf hebben we een aantal expats kinderen. Een aantal van de expats kinderen gaan daarom op vakantie.

Expats

Een aantal expats kinderen gaan een aantal weken op vakantie naar hun familie toe. Heerlijk en gezellig met hun familie en vrienden samen zijn. Vaak is het ook erg koud en vinden ze het heerlijk om even terug te gaan. We wensen jullie heel veel plezier en hele fijne gezellige dagen met jullie familie toe. We hopen dat bij jullie ook een gezellige kerstsfeer is. In de donkere dagen hangen er zeker ook lichtjes.

Lichtjes

We hebben Jillz Kinderdagverblijf gezellig versierd met kerstlichtjes op te hangen en verschillende knutselwerkjes van de kinderen. Zoals kerstballen, maar ook huisjes met mooie gekleurde ramen. En kerst sterren. Ook zijn er hele leuke raamtekeningen gemaakt.

Voor meer foto’s zie hier.