Het is bijna kerstvakantie, dan is Jillz Kinderdagverblijf gesloten. 1x per jaar zijn wij een week gesloten, tussen kerst en oud op nieuw. Ouders betalen hiervoor ook niet.

Tussen kerst en oud op nieuw zijn wij gesloten. Alle collega’s zijn dan even een paar dagen. Helaas met de corona is er niet veel te doen, hopelijk ligt er sneeuw of is op vakantie gaan toch een optie.

Vakantie

Veel kinderen gaan in de kerstvakantie op vakantie naar een skigebied of huren een huisje ergens in Nederland. Nederland is ook een mooi land voor vakantie. Helaas door de corona zal veel niet doorgaan, maar hopelijk maakt iedereen er toch een mooie, gezellige tijd van met familie.

Familie

De feestdagen en de kerstvakantie zijn meestal in het teken van familie en vrienden. We zoeken elkaar dan lekker op en eten veel en lekker. Daarna willen we graag weer afvallen en trainen.

Trainen

Als we in het nieuwe jaar weer beginnen gaan we weer hard aan de slag met trainen, met de kinderen heerlijk buiten spelen en leuke activiteiten met ze doen.

Misschien is er dan wel sneeuw zodat we sneeuwballen gevechten kunnen houden of engeltjes maken.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.