Jillz Kinderdagverblijf gaat zich de komende twee maanden inzetten voor een goed doel. Vanuit onze achtergrond als kinderdagverblijf hebben wij gekozen voor stichting KIKA.

KIKA strijdt tegen kinderkanker en heeft als hoofddoel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Vanaf september gaan de kinderen bij Jillz cupcakes en knutselwerkjes maken, die u als ouder kunt kopen. Daarnaast zijn er ook KIKA beren en kaarten beschikbaar.

Aanbod:

  • cupcakes van de kindjes: 0,50 cent
  • Zelfgemaakte knutselwerkjes van de kindjes: u kunt het knutselwerkje van uw kindje kopen voor wat u ervoor wilt geven
  • KIKA beren: €7,95 of €5,95. Er zijn verschillende kleuren en maten beschikbaar
  • Kaarten van KIKA

Ook willen wij lege flessen in de buurt inzamelen. Wellicht weet u als ouder ook een leuk idee om nog iets extra’s te doen, dan horen wij het natuurlijk graag. Alle inkomsten gaan naar KIKA.

Wij hopen van harte dat u het een leuk initiatief vindt en wij op uw steun kunnen rekenen. Dit is de eerste keer dat Jillz een inzameling organiseert en daarom houden we het dit jaar klein. Het gaat om het gebaar en alle beetje helpen. Indien de inzameling succesvol blijkt, zullen we het volgend jaar doorzetten.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!

Jillz Kinderdagverblijf