Vandaag zijn alle kinderen bij de kinderfotograaf op de foto geweest. We zijn naar een studie dicht in de buurt geweest om zo leuke foto’s van de kinderen te maken. O.a. een schoolfoto of een portret.

Portret

We zijn begonnen met de groepsfoto zodat de kleinere kinderen naar bed konden. Daarna maakte we met alle kinderen verschillende portret foto’s. Sommige kinderen vonden het heel spannend en keken de andere kant op, maar er waren ook kinderen die vonden het hartstikke leuk en wilde nog wel even doorgaan. Maar het is gelukt om van alle kinderen een leuke foto te maken.

Schoolfoto

Op de lagere en kleuterschool worden er altijd schoolfoto’s gemaakt. Maar het is ook leuk om foto’s te hebben van de kinderopvang waar je gezeten hebt. Zo heb je voor later een leuke aandenking. Alle pedagogisch medewerkers en alle kinderen staan er gezellig op.

Krakeling schoolfotografie

Deze keer worden de foto’s van de kinderen gemaakt door een schoolfotograaf die al jaren in het vak zit. Refkele en Barbara zijn de eigenaars van dit bedrijf. Het bedrijf zit in een groot pand waar verschillende ateliers in zitten. Hierdoor was het erg groot en konden de kinderen heerlijk vrij maar veilig spelen, wachtend tot ze aan de beurt waren.

Voor meer info over het bedrijf zie hier.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor meer foto’s van de kinderen op Facebook zie hier.