Jillz Kinderdagverblijf is een Kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen.

Pedagogische Medewerkers

Doordat Jillz Kinderdagverblijf  er naar streeft om dagelijks met 4 pedagogische medewerkers op de groep te staan, kunnen alle kinderen en vooral baby’s meer persoonlijke aandacht ontvangen. Er worden dan ook verschillende leuke spelletjes met de baby’s gedaan. Er is daardoor veel persoonlijke aandacht en zorg voor ieder kind. Zijn of haar ontwikkeling kan daarmee goed in de gaten worden gehouden. Maar het zorgt er ook voor dat ieder kind het altijd naar zijn of haar zin heeft en niemand achter blijft.

Baby’s

Om de baby’s extra aandacht te geven gaan we dagelijks met de baby’s een voor een, een kiekeboe spelletje spelen, verschillende materialen laten voelen en als het wat meer kracht heeft, proberen we de baby’s uit te dagen door speelgoed iets verder weg te leggen zodat ze het moeten proberen te pakken.

Dreumes en peuters

Voor de dreumes en peuters hebben we ons dagelijks ritme, zo gaan we op gezette tijden eten en slapen. Daartussen door hebben we verschillende activiteiten met de kinderen. Doordat we met meer pedagogische medewerkers op de groep staan krijgen de dreumes en peuters ook meer persoonlijke aandacht.

Peuterplus

Naast het VVE-programma Peuterplein, heeft Jillz Kinderdagverblijf in 2016 ook een Peuterplus groep gestart. Kinderen van (bijna) 3 tot 4 jaar leren tijdens de Peuterplus activiteiten op spelenderwijze leuke nieuwe uitdagingen.

Kleinschalig kinderdagverblijf

Ook voor de pedagogisch medewerker is een Kleinschalig kinderdagverblijf met meer personeel op de groep erg fijn en prettig om in te werken. Zo is de druk iets minder en kunnen ze meer aandacht geven aan de kinderen wat de pedagogisch medewerker ook graag doet. Het team is al een tijd bij elkaar waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld.

Hierdoor biedt Jillz Kinderdagverblijf een fijn en betrouwbaar tweede huis.