Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalig kinderopvang in Amstelveen. De groep noemen we het Vlinderbos

Het Vlinderbos

Het vlinderbos’ (2009) is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang in Amstelveen.

Jillz Kinderdagverblijf biedt een uitstekend tweede huis voor uw kind. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging.

Klachten vrij en geen GGD overtreding

Al 9 jaar op een rij zijn we klachten vrij door zowel ouders als de oudercommissie en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Ook hebben we in de 9 jaar dat we bestaan, geen een overtreding. En daar streven we natuurlijk voor, om een een zo goed, veilig om elke gebied kinderopvang neer te zetten.

Extra personeel op de groep

Een van onze uitgangspunten is dat wij dagelijks met 4 Pedagogisch Medewerkers op een groep staan. Door bv. ziekte of vakantie lukt dit soms niet, maar wij streven het altijd na. Alle PM’ers voldoen aan de eisen van de CAO kinderopvang en hebben een professioneel en open werkethos. Voor de kinderen zijn zij liefdevol, spontaan en vertrouwd.

Ouders

Door onze kleinschalige kinderopvang hebben we een goede band met de ouders. De ouders kennen alle pedagogische medewerkers en door het kleine vast team medewerkers ontstaat er een hechte band met de ouders. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Voor meer info kijk hier.

En meer foto’s zie hier.