Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalig kinderopvang in Amstelveen. Het bestaat uit een locatie.

In de wijk Keizer Karelpark staat Jillz Kinderdagverblijf . Het is precies gelegen aan de Lindenlaan nummer 388 tegenover Diss witgoed en van Nieuwkerk de bekende brommer en fietsenwinkel.

Jillz Kinderdagverblijf zit in een mooi statisch pand. Het ziet er huiselijk en gezellig uit, maar is een zeer professionele opvang voor jonge kinderen.

Professioneel

Doordat we een kleinschalig kinderopvang organisatie zijn, is het contact met de houder, de pedagogische medewerkers en de ouders erg kort. Hierdoor kunnen de ouders direct vragen stellen en regelmatig de houder zien en mocht het nodig zijn spreken. De lijnen zijn hierdoor kort.

We proberen ook alles zo professioneel maar gemoedelijk aan te pakken. Zo doen de pedagogische medewerkers veel aan activiteiten voor zowel alle leeftijden, hebben we een peuterplus programma, maar spelen we ook regelmatig buiten of gaan een blokje om met de bolderkar.

Pedagogisch Medewerkers

Op een dag mogen er maximaal zestien kinderen aanwezig zijn. Voor zestien kinderen zijn drie pedagogisch medewerkers verplicht om op de groep te staan.

Op de verticale groep staan we met vier pedagogische medewerkers, zodat alle kinderen baby’s, dreumes en peuters alle liefde en aandacht van de medewerkers krijgen. Hierdoor ontstaat er een hele lieve fijne band met elkaar. Ook bereiden we twee keer in de week warm eten voor de kinderen.

Warm eten

Doordat we met meer pedagogisch medewerkers op de groep staan, kunnen we zelf ons vers bereide warme maaltijden maken. We doen dit met verse groentes. We bereiden onze meeste maaltijden in onze steamer. Hierdoor blijven alle vitaminen intact en daardoor lekkerder en gezonder.

De kinderen eten alles goed mee en dat komt vooral door de hechte groep die de kinderen met elkaar hebben en door dat we gezonde maar diverse gerechten blijven aanbieden.

Voor meer foto’s zie hier.