Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. We zijn al bijna 13 jaar een fijne opvang in Amstelveen. Ons kracht is om persoonlijk, met meer personeel op de groep, hoge kwaliteit opvang voor alle kinderen aan te bieden.

Kinderdagverblijf

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang, met 2 locaties in Amstelveen. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich kunnen ontplooien. Onze opvang is al meer dan 11 jaar klachtenvrij en zonder één GGD overtreding.

Twee groepen

Horizontale groep 2 tot 4 jaar
Op onze nieuwe locatie aan de Benderslaan in Amstelveen opent Jillz Kinderdagverblijf een horizontale groep. De groep biedt ruimte voor maximaal 15 kinderen per dag van 2 tot 4 jaar. We hebben hier bewust gekozen voor een horizontale groep, omdat dat goed aansluit op de basisschool waar de locatie zich in bevindt. Lees verder.

Verticale groep 0 tot 4 jaar
Onze locatie op de Lindenlaan in Amstelveen biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van drie maanden tot vier jaar. Daardoor is het een verticale groep met verschillende leeftijden. In deze groep is er bewust gekozen voor een verticale groep, omdat uw kind van begin tot het eind in dezelfde groep blijft, gezellig en vertrouwd. Lees

Aandacht en diversiteit

Een kinderopvang kiezen, dat doe je niet zomaar. Het is lastig de verschillen te zien. Wij zijn erg trots op de opvang die wij aan kind en ouder bieden. Maar wat maakt ons nou zo bijzonder? Dat is soms best moeilijk uit te leggen. We kunnen het beter laten zien. Daarom lichtten we op deze pagina een aantal elementen en activiteiten uit die bij onze kinderopvang eigenlijk heel vanzelfsprekend zijn.

Wij vinden het namelijk enorm leuk en essentieel om de kinderen diversiteit te kunnen aanbieden. Naast de dagelijkse structuur nemen we daarom regelmatig andere activiteiten in onze planning op. Activiteiten die de kinderen stimuleren en helpen in hun eigen ontwikkeling, maar die hen natuurlijk ook vooral veel plezier bieden!

Voor meer informatie en foto’s kunt u naar de site van Jillz Kinderdagverblijf gaan.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze team 2021 zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.