Morgen is het Koningsdag en dat vieren we vandaag groots met de kinderen. Omdat we morgen met Koningsdag dicht zijn vieren we het vandaag.

Springkussen

Vandaag hebben we onze springkussen opgeblazen. Wat een feest is dat. de kinderen vinden het altijd leuk als er weer iets anders is of wordt gedaan.

Feest

Vandaag zijn we al een feestje aan het vieren want het is morgen Koningsdag en we hebben o.a. onze springkussen buiten neergezet.

De kinderen vinden het geweldig. Lekker de schoenen uit en springen maar. Om de beurt mochten ze met zijn tweeën springen op de kussen.

Op deze manier kunnen ze weer hun energie kwijt en lekker bewegen.

Bewegen

Bewegen is heel goed voor de kinderen. Daar kan je het liefst al zo vroeg mogelijk mee beginnen. De kinderen leren we daarom op jonge leeftijd met verschillende actieve bewegingen.

zo gaan we bijvoorbeeld regelmatig dansen, spring spelletjes doen of een parcourtje uitzetten.

Door met elkaar bezig te zijn en lekker je energie kwijt te raken, ontwikkelen kinderen zich beter omdat ze zich hierdoor heel goed kunnen concentreren op andere dingen.

We gaan daarom minimaal twee keer per dag met alle kinderen buiten spelen.

Buiten spelen

Minimaal twee keer per dag gaan we met alle kinderen naar buiten. De kinderen vinden het heerlijk om naar buiten te gaan. In de gang als ze de schoentjes en jasjes aan doen, hebben ze al dikke pret met elkaar. Buiten spelen is ook goed voor de grove motoriek maar ook heerlijk om hun energie kwijt te raken.

Ook al ga je maar 15 minuten naar buiten doet dat al goed voor kinderen. Daarom gaan we ook in de winter met de kinderen naar buiten.

Als het lekker weer is gaan ook de allerkleinste mee naar buiten, je ziet dan vaak dat ze heerlijk om hun heen kijken en ook goed slapen als ze buiten zijn.

Het maakt dus niet uit voor jong en oud is buiten spelen fijn en goed.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.