Afgelopen week was het Leidsterdag 2023, alle pedagogisch medewerkers van Jillz Kinderdagverblijf werden in het zonnetje gezet.

Het is weer Leidsterdag 2023. Elke 3 donderdag in de maand september wordt deze dag gevierd. Helaas niet overal, maar bij Jillz kinderdagverblijf proberen we iedereen in het zonnetje te zetten. De leidsters worden dan door de ouders en de directie in het zonnetje gezet. We willen de leidsters heel erg bedanken voor de goede zorgen, alle liefde die ze geven en inzet.

Wat houdt de Dag van de Leid(st)er en Gastouder eigenlijk in

Pedagogisch medewerkers op Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen en in de Gastouderopvang hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Die taak pakken ze meer dan serieus op. Zij kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.

Eens per jaar wordt de waardering voor onze pedagogisch medewerkers vormgegeven met de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. Werkgevers hebben hun eigen rol. We zien met name in de laatste jaren dat werkgevers hun waardering voor de pedagogisch medewerkers uitspreken in de vorm van een mooi cadeau.

De Dag van de Leid(st)er en Gastouder valt ieder jaar op de derde donderdag in september. In 2023 is dit op donderdag 21 september.

Belonen

De juffen willen we belonen met een leuke bon en iets lekkers. Leidsterdag 2023 is toch iets mooi’s en bijzonders. Want de leidsters zorgen de hele dag en soms wel een aantal dagen voor je liefste kleintje en dat mag best gewaardeerd worden.

Ouders

Ouders waarderen dat ook heel erg, want ze zijn super blij als hun kindje alle liefde en zorg van de juffen krijgen.

Oudercommissie

Namens de ouders heeft de oudercommissie ook de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Iedereen kreeg een zelf gemaakt tasje met een plantje erin. De oudercommissie was deze keer erg creatief geweest.  Ook de stagiaires worden bedankt met hetzelfde cadeau. Want iedereen is gelijk bij Jillz kinderdagverblijf, alleen de verantwoording ligt bij sommige anders.

Voor meer foto’s zie hier.

Bedankt

Bedankt lieve ouders voor het mooie en heerlijke kado op Leidsterdag 2020, we hebben het allemaal met liefde gedaan.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.