Gisteren was het Leidsterdag. Alle leidsters van Jillz Kinderdagverblijf zijn in het zonnetje gezet.

De oudercommissie en de eigenaar van Jillz Kinderdagverblijf vinden het altijd erg belangrijk om op Leidsterdag nog meer de leidsters in het zonnetje te zetten.

De dames werken het hele jaar erg hard om liefdevol en met veel zorg voor alle kinderen te zorgen dat ze in ieder geval een keer per jaar nog meer verwend mogen worden.

De oudercommissie en de eigenaar heeft daarom een paar leuke kado’s gegeven om zo te laten zien dat we heel blij met ze zijn en vooral dankbaar dat ze zich altijd zo goed in zetten.

Dank jullie wel weer voor de goede zorgen.

Wat is Leidsterdag

Wat houdt de Dag van de Leid(st)er en Gastouder eigenlijk in.

Pedagogisch medewerkers op Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen en in de Gastouderopvang hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Die taak pakken ze meer dan serieus op. Zij kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.

Eens per jaar wordt de waardering voor onze pedagogisch medewerkers vormgegeven met de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. Werkgevers hebben hun eigen rol. We zien met name in de laatste jaren dat werkgevers hun waardering voor de pedagogisch medewerkers uitspreken in de vorm van een mooi cadeau.

De Dag van de Leid(st)er en Gastouder valt ieder jaar op de derde donderdag in september. In 2019 is dit op donderdag 19 september.

Voor meer foto’s zie hier.