Gisteren was het Leidsterdag! Elke 3 donderdag in de maand september wordt deze dag gevierd. Helaas niet overal, maar bij Jillz kinderdagverblijf proberen we iedereen in het zonnetje te zetten. De leidsters worden dan door de ouders en de directie in het zonnetje gezet. We willen de leidsters heel erg bedanken voor de goede zorgen, alle liefde die ze geven en inzet.

Wat houdt de Dag van de Leid(st)er en Gastouder eigenlijk in

Pedagogisch medewerkers op Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen en in de Gastouderopvang hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Die taak pakken ze meer dan serieus op. Zij kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.

Eens per jaar wordt de waardering voor onze pedagogisch medewerkers vormgegeven met de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. Werkgevers hebben hun eigen rol. We zien met name in de laatste jaren dat werkgevers hun waardering voor de pedagogisch medewerkers uitspreken in de vorm van een mooi cadeau.

De Dag van de Leid(st)er en Gastouder valt ieder jaar op de derde donderdag in september. In 2019 is dit op donderdag 19 september.

Belonen

De juffen willen we belonen met een leuke bon en iets lekkers. Leidsterdag is toch iets mooi’s en bijzonders. Want de leidsters zorgen de hele dag en soms wel een aantal dagen voor je liefste kleintje en dat mag best gewaardeerd worden.

Ouders

Ouders waarderen dat ook heel erg, want ze zijn super blij als hun kindje alle liefde en zorg van de juffen krijgen.

Oudercommissie

Namens de ouders heeft de oudercommissie ook de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Iedereen kreeg een bon. Ook de stagiaires worden bedankt met hetzelfde kado. Want iedereen is gelijk bij Jillz kinderdagverblijf, alleen de verantwoording ligt bij sommige anders.

Voor meer foto’s zie hier.