Locatie | Contact

Over Jillz
Als jonge, werkende moeder van dochter Jill en echtgenote van een werkende vader weet ik hoe belangrijk het is dat je kind het naar zijn of haar zin heeft op de opvang. Iedere keer als ik mijn dochter ophaal valt het mij op hoe energiek zij nog is, dat er goed voor haar gezorgd is en dat zij plezier heeft gemaakt. Dat geeft mij een goed gevoel en ik denk dat dit voor u hetzelfde geldt.

Vlinders staan voor mij voor vrijheid, vrolijkheid, liefde en tederheid. In combinatie met mijn trouwnaam Bos, ontstond de naam “het vlinderbos”. Ons kleinschalige opvang, onze enthousiaste pedagogische medewerkers en de huiselijke omgeving, zorgt ervoor dat uw kindje zich snel thuis zal voelen. Wij doen er alles aan om het verblijf van uw kind op Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ tot een succes te maken.

Schrijf uw kindje hier in!

Contact
Het bepalen van de opvang van uw kind is geen gemakkelijke beslissing. Daarom bieden wij u een informatieboekje aan en staan wij paraat voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’
Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
Telefoon: 020-8221883
Mobiel: 06-44227116
info@jillzkinderdagverblijf.nl
www.jillzkinderdagverblijf.nl
KvK: 34324408

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) = 620960279

Heeft u een vraag of opmerking dan kunt u ons uiteraard mailen. Onderaan deze pagina vindt u het contactformulier.


Grotere kaart weergeven

Contactformulier
Dit contactformulier is uitsluitend bestemd voor vragen en/of opmerkingen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Typ onderstaande letters/cijfers in het veld
captcha

 

De website van Jillz Kinderdagverblijf is ontwikkeld door Minturn.