Onze locaties

Kleinschalige opvang in Amstelveen

Twee groepen

Horizontale groep 2 tot 4 jaar
Op onze nieuwe locatie aan de Benderslaan in Amstelveen opent Jillz Kinderdagverblijf een horizontale groep. De groep biedt ruimte voor maximaal 15 kinderen per dag van 2 tot 4 jaar. We hebben hier bewust gekozen voor een horizontale groep, omdat dat goed aansluit op de basisschool waar de locatie zich in bevindt. Lees verder.

Verticale groep 0 tot 4 jaar
Onze locatie op de Lindenlaan in Amstelveen biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van drie maanden tot vier jaar. Daardoor is het een verticale groep met verschillende leeftijden. In deze groep is er bewust gekozen voor een verticale groep, omdat uw kind van begin tot het eind in dezelfde groep blijft, gezellig en vertrouwd. Lees verder.

Onze locaties

Lindenlaan

Adres: Lindenlaan 388, 1185 NM Amstelveen

Telefoon: 020 822 18 83

E-mail: info@jillzkinderdagverblijf.nl

Openingstijden: ma-vrij 7.30 – 18.15 uur

Benderslaan

Adres: Benderslaan 2 & 4, 1185 EK Amstelveen

Telefoon: 06 39 768 529

E-mail: info@jillzkinderdagverblijf.nl

Openingstijden: ma-vrij 7.30 – 18.15 uur

Nieuwe locatie

Benderslaan

Een nieuwe locatie, een nieuwe groep. De 2e locatie van Jillz Kinderdagverblijf is gevestigd in het gebouw van Basisschool Het Palet in Amstelveen. Er is daarom bewust gekozen voor een horizontale groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen kunnen op deze manier doorstromen naar de basisschool in een vertrouwde omgeving.

Visie van deze groep

Bij Jillz Kinderdagverblijf zijn alle pijlers gericht op bevorderen van de vrije en unieke ontwikkelingsweg van uw kind. Daarbij vinden we het belangrijk om een warm en welkom tweede huis te bieden. 4 kenmerken van deze groep dragen bij een gevoel van geborgenheid en de vrijheid om te ontwikkelen:

  • 1 extra werknemer op de groep
  • De open houding van de leiding
  • Huiselijke inrichting van de ruimte
  • Activiteiten gericht elk element in de ontwikkeling

Hiermee worden de belangrijkste aspecten in de ontwikkeling van jonge kinderen ondersteund en gevormd:  beweging, creëren en nabootsing.

Het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer waaronder Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan geregistreerd staat: 172378059.

Eerste locatie

Lindenlaan

Ons kinderdagverblijf op de Lindenlaan biedt een gezellig en vertrouwd tweede huis voor uw kind. Gedurende de dag worden kinderen gestimuleerd om zowel plezier te hebben als zich te ontplooien.

Visie van deze groep

We bieden een regelmatige dagindeling, met veel momenten waarin we lekker naar buiten gaan, er vrij gespeeld kan worden of de leidsters met de kinderen knutselen of lezen. 

Een van onze uitgangspunten is dat wij dagelijks met 4 werknemers op een groep staan. Door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, lukt dit niet altijd, maar wij doen ons best dit altijd na te streven. Hierdoor ontvangen de kinderen goede verzorging van de leidsters, persoonlijke aandacht en wordt er veel ondernomen.

Het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer waaronder Jillz Kinderdagverblijf Lindenlaan geregistreerd staat: 620960279.

Blog

Ons laatste nieuws!

In onze blog vertellen we u graag wat er gaande is op onze 2 kinderdagverblijven in Amstelveen. Zo leest u welke leuke activiteiten we hebben ondernomen met de kinderen; wat voor nieuwe programma's we aan onze opvang hebben toegevoegd; en welke ontwikkelingen er zijn bij Jillz Kinderdagverblijf.

Locaties

LINDENLAAN

Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
020 822 18 83

BENDERSLAAN

Benderslaan 2
1185 EK Amstelveen
06 39 768 529

KvK: 78448891

Stel uw vraag!

Wij horen graag van u! In dit contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen en/of opmerkingen stellen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.