Moederdag 2022 was het gisteren. We hopen dat alle moeders weer verwend zijn.

Gisteren was het Moederdag 2022. We hopen dat alle moeders een hele fijne, gezellige dag heeft gehad en in het zonnetje zijn gezet.

Voor de moeders van Jillz Kinderdagverblijf is dat zeker gelukt. Want dit jaar hebben de kinderen twee mooie en leuke cadeautjes voor hun mama gemaakt.

Samen met de kinderen hebben we een spaghetti ketting en een potje met echte kruiden erin van de AH moestuintjes gemaakt. We vonden het leuk om dit jaar het iets anders te doen daarom twee cadeautjes.

Tas

Dit jaar hebben we  een tas met de kinderen gemaakt. Ze mochten zelf versieren met verf. De kinderen mochten zelf een kleur uitzoeken, waarvan ze dachten dat mama die heel mooi zou vinden. De ene wilde een rode tas maken voor mama en de ander een roze, alles mocht. Daarna hebben wij er nog een leuke tekst op geschreven.

De tassen zagen er prachtig uit en de kinderen waren er super trots op.

AH moestuintjes

Omdat we heel veel moestuintjes van de AH hadden gekregen en ze super hard en snel groeien bij ons hebben we samen met de kinderen verschillende AH moestuintjes gepot. We hebben zelf ook een moestuin buiten waar we dagelijks van eten met de kinderen. Daarom wisten de kinderen er al alles van en hou de plantjes groeien. De kinderen kregen een leeg glazen potje en mochten deze potjes op pimpen met verschillende materialen. Er werden stickers, verf, speciale stiften en mooie glazende papierjtes opgeplakt. Ook dit zag er prachtig uit, de kinderen hadden echt hun best gedaan. Als ze klaar waren hebben weer er een plantje ingedaan die we zelf hadden gepot. Een potje met kruiden werd het dan.

Bloemetje

Ook wilde de kinderen graag een mooie bloem plukken voor Moederdag. Ze waren er heel voorzichtig mee want hij mocht niet wegvliegen zeiden de kinderen.

De kinderen vonden het super leuk om voor Moederdag twee cadeautjes te maken.

Voor meer foto’s over Moederdag zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.