In september 2016 hebben we een nieuw programma opgericht voor kinderen van 3 tot 4 jaar: Peuterplus! Naast het Voor- en Vroegschoolse programma Peuterplein voor kinderen van 0 tot 4 jaar, bieden we nu ook een speciaal programma voor de iets oudere kindjes bij Jillz.

Waarom Peuterplus?

We zetten ons er elke dag voor in dat kinderen zich thuis voelen bij Jillz, zichzelf kunnen zijn en vooral veel plezier maken. Maar daarnaast vinden we ook hun ontwikkeling natuurlijk erg belangrijk. Om iets meer uitdaging aan de ‘grote’ kinderen te kunnen bieden, lanceerden we daarom het programma ‘Peuterplus’. De activiteiten binnen dit programma zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van (bijna) 3 tot 4 jaar en sluiten perfect aan op hun levensfase en interesses. Tijdens de activiteiten krijgen de peuters meer verdieping en gaan we net een stapje verder.

Voordelen van Peuterplus

Met de activiteiten spelen we in op de onderzoekende geest en de hang naar meer zelfstandigheid van de peuters. De activiteiten bieden daarom meer uitdaging dan de activiteiten voor de kleintjes. Zo gaan we samen tellen, de dagen van de week ontdekken en de datum op de kalender opzoeken. Maar daarnaast stimuleren we de peuters ook om tijdens activiteiten zelf oplossingen te zoeken, zelfstandigheid te ontwikkelen en nieuwe dingen te onderzoeken. De activiteiten voeren we op een leuke, speelse manier uit en ieder kan meedoen in zijn eigen tempo!

Lees meer over Peuterplus!