Er zijn weer heel veel nieuwe baby’s gestart. De nieuwe baby’s vinden het al erg fijn om bij ons te zijn. Dat is zo mooi en lief om te zien. We worden er helemaal vrolijk van.  Ook de grotere kinderen vinden het erg leuk dat er weer nieuwe baby’s zijn zodat ze die weer de fles kunnen geven.

Aanmelden bij Jillz Kinderdagverblijf

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang, met 2 locaties in Amstelveen. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich kunnen ontplooien.

Nog nooit klachten en GGD overtredingen

Jillz Kinderdagverblijf is al bijna 13 jaar klachten vrij en in alle 13 jaren ook nog nooit GGD overtredingen gehad. Daar zijn we als team heel blij en trots op. Ook dit jaar gaan wij er weer voor om alle kinderen een geweldige en vooral fijne tijd bij ons te bezorgen.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.