Wij zijn erg verheugd u te kunnen meedelen dat Jillz Kinderdagverblijf een nieuwe website heeft! Zoals u ziet: een frisse look, mooie foto’s en een duidelijk verhaal.

De nieuwe website heeft alle functionaliteiten die een kinderdagverblijf nodig heeft. Er is een nieuwspagina, waar u als ouder gemakkelijk op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderopvang en van alle activiteiten en evenementen die Jillz organiseert. Ook kunt u hierop reacties plaatsen. De fotogalerij biedt foto’s voor een impressie van het kinderdagverblijf en natuurlijk van alle uitjes en feesten. Daarnaast hebben we nu een link met Facebook, zodat u direct onze interactieve pagina kunt vinden.

Ouders die overwegen hun kindje te plaatsen kunnen zich prima oriënteren via de site. Een heldere indeling met uitgebreide informatie over het pedagogisch- en voedingsbeleid, de veiligheidsmaatregelen, de werkwijze in de praktijk en de inschrijvingsmogelijkheden. Bovendien vindt u referenties over de ervaringen van andere ouders, foto’s van het interieur, het speeltuintje en de faciliteiten die Jillz biedt én een snelle, eenvoudige aanmeldingsprocedure.

Wij willen de ouders ontzettend bedanken voor hun support en het aanleveren van een zevental prachtige referenties en hopen dat u net zo trots bent op onze nieuwe website als wij! Daarnaast danken wij graag Stephanie Scholte en haar bedrijf Minturn.nl voor het opleveren van deze site.

Groet!

Jillz Kinderdagverblijf