In de nieuwsbrief keizer Karelpark staat een interview met Patricia van Ophemert, oprichtster van Jillz Kinderdagverblijf.

Deze maand in de Nieuwsbrief Keizer Karelpark een interview met Patricia van Ophemert, niet alleen ondernemer in KKP, maar ook bewoner van onze wijk. Patricia heeft Jillz Kinderdagverblijf opgericht uit een persoonlijke behoefte als jonge moeder, op zoek naar betere kinderopvang.

Patricia werkte vijftien jaar geleden als chemisch analist bij de Vrije Universiteit en had moeite om een opvangplek te vinden voor haar pasgeboren dochter Jill. Pas twee weken voor het eind van haar verlof vond zij een plekje in de buurt van haar werk. Na wat vervelende ervaringen met deze opvang dacht Patricia: “Dat moet toch beter kunnen”, en zo geschiedde.  Na vele avonden voorbereiding en met een vergunning en locatie op zak, kon het avontuur van start. “Het was eigenlijk best een spontane actie”, zegt Patricia. “Ik had er niet lang over nagedacht wat het allemaal inhield om een kinderdagverblijf te starten. Die naïviteit heeft ervoor gezorgd dat ik heb doorgezet.

Voor het hele interview  in de Nieuwsbrief Keizer Karelpark zie Ondernemer in hier Keizer Karelpark

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.