Onze speelplaats op de Benderslaan in het Palet is weer aangevuld met leuke, interessante attributen om mee te spelen. De kinderen gingen gelijk op zoek naar alle nieuwe spullen.

Telefoon en spiegels

Onze speelplaats is opgeknapt. We hebben het weer vrolijk gemaakt met verschillende attributen. Zoals een telefoon, lachspiegels, een bel een brievenbus en nog meer leuke creatieve artikelen om de kinderen uit te dagen en te leren ontdekken.

Zandbak + buitenkeuken

We hebben voor onze binnentuin nieuwe spullen aangeschaft voor de kinderen. De zandbak heeft nu een zit plaatsjes en kan goed afgedekt worden. Ook hebben we een buitenkeuken gekocht zodat de kinderen lekker met water kunnen spelen ook al is het nog niet zo warm.

Vlinders

Omdat we in de school het Palet zitten, hebben we veel beton. Dat vinden we jammer omdat we veel aan natuur doen. Daarom hebben we de muren opgevrolijkt met vlinders. De vlinders vliegen alle kanten op. Jillz Kinderdagverblijf is een groene opvang, daarom hebben we ook een biotuintje op ons buitenplaats gemaakt. Zo kunnen we de kinderen toch leren hoe groente en planten groeien.

Buitenspeelplaatsen

Buiten onze binnentuin hebben we nog 2 andere buitenspeelplaatsen waar we met de kinderen kunnen spelen. bij het kleutergebouw. Dit is ook helemaal beveiligd en heeft allemaal leuke speel attributen. En op het hoofdgebouw waar wij ook in zitten. Als de basisschool kinderen weg zijn kunnen wij daar ook heerlijk spelen.

Het Palet

Af en toe gaan we met de kinderen naar de kleuterschool. Het Palet bestaat uit 2 gebouwen, de kleuterschool en de bovenbouw. Het palet is een kleine, vertrouwde school. En biedt nu vanaf ongeveer 2,5 jaar tot ongeveer 12 jaar school aan.

‘Kleine school met groots onderwijs’
Zoals een kunstschilder op zijn palet de verf mengt en een kunstwerk maakt, zo maken wij met elkaar onze school, Palet Zuid. In al zijn diversiteit zijn we een kleurrijke school met veel persoonlijke aandacht. Zo geven we onderwijs aan onze leerlingen gericht op hun toekomst.

Geregeld contact tussen school en thuis vinden wij belangrijk. Open communicatie en betrokkenheid van ouders vinden we niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Het gaat tenslotte om uw kind! Onze belofte: We begeleiden uw kind in het groot en ‘groots’ worden.

Meer informatie over deze basisschool in Amstelveen vindt u op de website van Het Palet Zuid. Of lees de brochure 5 redenen om voor het Palet Zuid te kiezen.

Brede school

Doordat Jillz Kinderdagverblijf ook samenwerkt met BSO Kindzijn en samen met het Palet vormen we met elkaar een brede school in het Keizer Karelpark.

Een brede school is een school, die meer dan alleen onderwijs verzorgt. De school kiest voor een bredere maatschappelijke functie. Dat doet ze samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen ze de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

BSO KINDZIJN

BSO KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij BSO KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Meer informatie vindt u op de website van BSO KindZijn.

Doorstromen

Door kennismaken met de andere groep wordt het straks minder moeilijk om door te stromen voor de kinderen die dag graag willen.

Kinderopvang Amstelveen

Zoekt u een leuke, kleinschalige maar zeer professionele kinderopvang, zie onze site en neem gerust contact met ons op. Info@jillzkinderdagverblijf.nl

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.