We zijn vanaf 3 januari 2022 weer open. Alle kinderen zijn weer van harte welkom, de leidsters en kinderen waren blij om elkaar weer te zien. Omdat het kerstvakantie was waren we dicht.

Vakantie

Elk jaar zijn we 1 week dicht tussen kerst en oud op nieuw. De korte vakantie is voor iedereen heerlijk, vooral na zo’n raar jaar als deze. De eerste werkdag in januari zijn we weer open en begint iedereen weer fris met het nieuwe jaar.

Leidsters

Het was een zwaar jaar voor de leidsters, maar we zijn er met het hele team goed doorheen gekomen., Omdat we een vast, groot team hebben die er voor elkaar is, hebben we het goed met elkaar kunnen redden. We hopen alleen wel dat corona besmettingen nu wel uitblijven en we gewoon open kunnen blijven. Dat is goed voor de kinderen en voor ons leidsters.

Corona

Corona heeft dit jaar wel heel veel teweeg gebracht, we snappen er nu niet meer zoveel van. Wel met een snottebel naar de opvang of niet met een snottebel naar de opvang.

Beslisboom

Mocht u het ook niet snappen, zie de beslisboom. Als u die volgt kunt u zien of uw kind wel of niet naar de opvang mag.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.