Onze stagiaire Sophie heeft samen met twee mede studenten een leuk en grappig optreden voor de kinderen van Jillz Kinderdagverblijf gegeven.

De kinderen vonden het erg leuk want opeens stonden er drie grote knuffelberen in onesie voor ze.

Bij Jillz Kinderdagverblijf doen we veel aan creativiteit. Zoals bijvoorbeeld kleine optredens met verschillende instrumenten of we maken kleine toneelstukje. Dit doen we zelf maar dat kan ook door mensen die van buiten af komen.

School Praktijkopdrachten

Voor school moeten de studenten een jaar stage lopen op een stageplek. De stage is elke week twee dagen en drie dagen gaan de studenten naar school. De studenten krijgen dan ook praktijk opdrachten die ze dan op hun stage plek kunnen uitvoeren. Dit keer heeft Sophie gekozen om met nog twee medestudenten gezamenlijk een praktijkopdracht bij Jillz Kinderdagverblijf uit te voeren.

Toneelstukje

Onze student Sophie heeft als opdracht voor school een toneelstukje opgevoerd voor de kinderen. Samen met twee medestudenten heeft Sophie haar optreden bij Jillz Kinderdagverblijf gehouden. Alle drie de studenten hadden een onesie dierenpak aan en een leuke dieren masker op. De kinderen vonden het erg leuk dat Sophie bij ons het optreden heeft gehouden.

Bedanken

De kinderen hebben echt een hele leuke ochtend gehad, ze hebben gelachen en vragen gesteld en ze waren heel aandacht aan het kijken en luisteren. Dank jullie wel meiden de kinderen hebben ervan genoten.

 

Voor meer foto’s zie hier.