We hebben gisteren een ouderavond gehad waarin centraal het thema verkeer stond. Er werd een filmpje vertoond en er werd verteld hoe kinderen in het verkeer om moeten gaan en waarom ze bepaalde dingen nog niet kunnen overzien.

Thema verkeer

al een aantal jaren doen we jaarlijks mee met het thema verkeer. We krijgen dan van Onderwijsadvies een kist met allerlei leuke materialen en opdrachten die we uit kunnen voeren. Ook bedenken we zelf hele leuke activiteiten. We doen met de kinderen rollenspellen of knutselen.

Rollenspellen

We doen met de kinderen rollenspellen zoals bv politieagentje of verkeersregelaar. De kinderen krijgen dan een leuk pakje aan en de andere kinderen doen we gele hesjes aan. Op ons terrein maken we dan een echte straat met stoplichten en auto’s. De kinderen moeten dan wachten bij rood en mogen door bij groen. Of als de agent ze tegenhoudt moeten de kinderen stoppen. Erg leuk maar op een speelsewijze ook erg leerzaam.

Onderwijsadvies

Wij gaan voor het beste onderwijs en de beste zorg voor elk kind en iedere jongere.

Vanuit deze inspiratie leveren we diensten op een hoog kwalitatief niveau met maatschappelijke relevantie. Als marktleider kennen we de markt als geen ander en weten we wat er nodig is bij onze klanten. Wij leveren producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde die zich hebben bewezen in de praktijk.

Op deze site staat veel van wat doen en kunnen, maar neem vooral contact op als je niet kan vinden wat je zoekt. Onze expertise en deskundigheid gaan verder dan wat we op deze site kwijt kunnen.

Inloopmiddag

Omdat er niet zoveel ouders zich hadden opgegeven voor de ouderavond is besloten om er een inloopmiddag van te maken. Zo werden alle ouders die hun kindje kwam ophalen even aangesproken en werd er een interessant filmpje vertoond en folders uitgedeeld. De ouders vonden dat erg fijn en zeer leuk om te horen.

Logeertas

Wat nieuw is bij het thema verkeer is de logeertas. Daar zit een video in, een boekje en een teckel, Fixie. Die delen we dan om de zoveel tijd uit aan een kindje, dan mag die een paar dagen logeren en daar moet je heel goed op passen en zorgen dat hij niet zomaar oversteekt.

Voor meer foto’s zie hier.