Oudercommissie

Voor een goede communicatie

Relatie met de ouder

De communicatie tussen ouder(s) en pedagogische medewerkers vinden wij bij Jillz Kinderdagverblijf erg belangrijk, daarom kan er informatie uitgewisseld worden tijdens de breng- en haal momenten.

Het is voor ons van belang om samen met u een goede relatie op te bouwen, waarbij geborgenheid voor het kind en vertrouwen van u als ouder voorop staan.

Contact

Indien u vragen heeft aan de oudercommissie, kunt u contact opnemen via: oudercommissie@jillzkinderdagverblijf.nl

VVE-programma

Oudercommissie

Omdat wij communicatie met ouders erg belangrijk vinden, is er een oudercommissie opgericht. De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders en hun kinderen. Daarnaast zijn de leden van de commissie betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten van Jillz Kinderdagverblijf, zoals ouderavonden, Sinterklaas, het Kerstfeest en het jaarlijkse Zomerfeest. De oudercommissie is bovendien in staat het management te adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen. De commissie komt tweemaal per jaar bij elkaar.

Blog

Ons laatste nieuws!

In onze blog vertellen we u graag wat er gaande is op onze 2 kinderdagverblijven in Amstelveen. Zo leest u welke leuke activiteiten we hebben ondernomen met de kinderen; wat voor nieuwe programma's we aan onze opvang hebben toegevoegd; en welke ontwikkelingen er zijn bij Jillz Kinderdagverblijf.

Locaties

LINDENLAAN

Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
020 822 18 83

BENDERSLAAN

Benderslaan 2
1185 EK Amstelveen
06 39 768 529

KvK: 78448891

Stel uw vraag!

Wij horen graag van u! In dit contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen en/of opmerkingen stellen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.