De kinderen overleggen wat af met elkaar, we proberen de kinderen zelf met elkaar te praten als zij mee willen spelen of als iets afgepakt wordt en dat doen de kinderen al erg goed.

Samen spelen is een van onze moto’s bij Jillz Kinderdagverblijf. De kinderen zijn hele goeie vrienden van elkaar geworden. En het maakt niet uit of ze groot of klein zijn of een jongen of een meisje. Samen spelen vinden ze gewoon erg leuk. Of het nu als helden spelen is, of met de magneten of lekker buiten dat maakt hun helemaal niks uit.

Pedagogiek

Op een pedagogisch manier leren we de kinderen met elkaar te praten, overleggen en te vragen wat ze willen. Niet uit hun handen te trekken, maar op hun eigen leeftijd te vragen wat ze willen. De pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen hier wel in. Dit doen we bijvoorbeeld door het eerst even aan te kijken wat er gebeurt, mocht het niet onderling opgelost worden, dan gaan we naar de kinderen toe. Op oog hoogte vragen we wat aan de hand is, en hoe we dit het beste kunnen oplossen, door bv te wachten en om de beurt om de fiets te gaan of om te vragen doe je met ons mee? Het overleggen proces ontwikkelt zich steeds beter op de groep, erg leuk om te zien.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.