De hele week krijgen de kinderen een heerlijke Paas lunch geserveerd. Verschillende broodjes hebben we voor de kinderen gemaakt met lekker beleg, vegetarische worstjes en croissantjes.

Croissantjes en krentenbollen

We hebben verschillende broodjes voor de kinderen bijvoorbeeld croissantjes en krentenbollen. Ook hebben we lekker eieren en

Gedekte tafel

De tafel is mooi gedekt en iedereen krijgt een bordje met allemaal lekkere broodjes, eitje en een heerlijke kip knakworstje. Bij een Paaslunch hoort ook een gezellig tafel.

Eieren verven

We hebben dit jaar ook eieren geschilderd, de kinderen mochten zelf kiezen hoe ze dat wilde doen. Een kleur of meerdere kleuren. Dat wordt weer smullen. Voor meer foto’s zie hier.

Activiteit

We hebben voor de kinderen al leuke knutselactiviteiten bedacht die we dagelijks via de email naar alle ouders versturen.

We hebben hoe maak je een lammetje met de kinderen die in de noodopvang zitten bij Jillz gemaakt. Dit hebben we gefilmd en naar alle kinderen opgestuurd. Ook hebben we met verf kuikentjes gemaakt. Daar hebben we foto’s van gemaakt en naar alle ouders gestuurd. Zo laten we zien dat je op een gemakkelijke manier een kuikentje kan maken.

Paaslunch

Volgende week hebben we met de kinderen elke dag een heerlijke Paas lunch. De kinderen krijgen dan een echt Paas lunch aangeboden waar we weer heerlijke gerechten zullen aanbieden. De kinderen gaan zelfs brood baken die ze dan gezamenlijk kunnen opeten. Hmmm lekker hoor.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.