Het is bijna Pasen, de kinderen zijn al druk bezig om allerlei leuke dingen voor Pasen te maken. Maar omdat het ook heerlijk weer is vaak met Pasen gaan we ook vaak met de kinderen naar buiten en doen we daar allerlei leuke Paasactiviteiten met de kinderen. Bijvoorbeeld  Paaseieren zoeken.

Knutselen

In deze periode is er altijd veel te knutselen, je kan bijvoorbeeld plakken, knippen, maar ook verven en lekker buiten spelen.

Paaswerkjes

De kinderen hebben verschillende  Paasknutselwerkjes gemaakt. Bijvoorbeeld een ei waar een kuikentje uitkomt, dit hebben ze eerst zelf geplakt met verschillende kleuren papier en daarna hebben ze het keukentje met rondjes op elkaar geplakt, zodat er een keukentje ontstaat. We hebben bij Jillz Kinderdagverblijf ook Paastaken opgehangen, de kinderen hebben hiervoor eieren geknipt en gekleurd om de geknutselde eieren vervolgens op te hangen in de Paastak. Wat ziet dat er gezellig uit.

Pasen lunch

Volgende week hebben we met de kinderen elke dag een heerlijke Paaslunch. De kinderen krijgen dan een echt Paaslunch aangeboden waar we weer heerlijke gerechten zullen aanbieden. De kinderen gaan zelfs brood baken die ze dan gezamenlijk kunnen opeten. Hmmm lekker hoor.

Voor meer foto’s zie hier.