Het is weer Pasen 2024 geweest. De kinderen kregen elke dag een heerlijke gezonde Paaslunch geserveerd. En er werden leuke Paasactiviteiten georganiseerd.

Het was dubbelfeest want op 2de Paasdag bestond Jillz Kinderdagverblijf 15 jaar.

Activiteit

We hebben voor de kinderen al leuke knutselactiviteiten bedacht die we dagelijks via de email naar alle ouders versturen.

We hebben hoe maak je een lammetje met de kinderen die in de noodopvang zitten bij Jillz gemaakt. Dit hebben we gefilmd en naar alle kinderen opgestuurd. Ook hebben we met verf kuikentjes gemaakt. Daar hebben we foto’s van gemaakt en naar alle ouders gestuurd. Zo laten we zien dat je op een gemakkelijke manier een kuikentje kan maken.

Paaslunch

Volgende week hebben we met de kinderen elke dag een heerlijke Paaslunch. De kinderen krijgen dan een echt Paaslunch aangeboden waar we weer heerlijke gerechten zullen aanbieden. De kinderen gaan zelfs brood baken die ze dan gezamenlijk kunnen opeten. Hmmm lekker hoor.

Voor meer foto’s zie hier.

Feestdag

Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Pasen duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf. voor meer foto’s van 15 jaar Jillz Kinderdagverblijf