Jillz Kinderdagverblijf heeft een nieuwe peutergroep. Kinderen tussen de 2/ 2.5 jaar zijn tot 4 jaar welkom. De nieuwe peutergroep is op de Benderslaan 2 in de school Het Palet.

Start nieuwe locatie Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is een tweede groep in de school “Het Palet Zuid” aan Benderslaan 2 in Amstelveen.

We vinden het erg leuk om deel uit te maken van deze school. Vooral omdat we al veel kinderen van Jillz Kinderdagverblijf hebben zien doorstromen naar het Palet.

Peutergroep van 2 tot 4 jaar

Het is een peutergroep van 2/2,5 tot 4 jaar.

Ons visie is om de kinderen op spelenderwijze nog meer uitdagingen te geven en gerichte peuteractiviteiten met de kinderen te doen.

Ook leren ze zich al vertrouwd te voelen met de basisschool. We mogen namelijk af en toe (samen) buitenspelen bij het kleutergebouw, bij een aantal activiteiten aanhaken bij Het Palet Zuid zoals het Sinterklaasfeest of de verschillende thema’s waar de school mee bezig is. En op sommige momenten kunnen we ook nog gebruik maken van de gymzaal, hoe leuk is dat!

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Meer informatie over de nieuwe groep vind je op de pagina Locaties en we houden je natuurlijk graag op de hoogte in de blog!

Wat doen wij allemaal

Jillz is een kleinschalige opvang, maar we doen erg veel met en voor de kinderen. Omdat we met meer personeel op de groep staan, zijn er ook meer mogelijkheden. We knutselen veel, maar doen ook aan cultuur zoals MeMo die langs komt, of we gaan kokkerellen met de kinderen of heerlijk gymen in de gymzaal. Kortom een dag bij Jillz is heel divers en familiair.

 

Wie zijn wij?

Jillz Kinderdagverblijf is al meer dan 10 jaar gevestigd op de Lindenlaan 388 in Amstelveen.

Wij zijn een kleinschalig, huiselijke kinderopvang voor 0 tot 4 jaar oud.

De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging. Ook besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, bewegen en natuur.

Lees meer informatie over ons beleid en werkwijze! Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar info@jillzkinderdagverblijf.nl  t.a.v. Patricia van Ophemert.

 

School Het Palet Zuid

Meer informatie over het basisschool Het Palet Zuid vind je op hun website: www.hetpalet-zuid.nl.

Bekijk meer foto’s!

Voor foto’s op Facebook zie hier.