In augustus start er een nieuwe peutergroep in Amstelveen in basisschool het Palet Zuid . Het wordt een uitdagende nieuwe peutergroep voor de kinderen. We zijn al druk bezig met de verbouwing van de peutergroep. Het ziet er al mooi uit, een likje verf doet wonderen.

 

Start nieuwe locatie Amstelveen

Na de zomervakantie start Jillz Kinderdagverblijf een tweede groep in de school “Het Palet Zuid” aan Benderslaan 2 in Amstelveen.

We vinden het erg leuk om deel uit te maken van deze school. Vooral omdat we al veel kinderen van Jillz Kinderdagverblijf hebben zien doorstromen naar het Palet.

 

Peutergroep van 2 tot 4 jaar

Het wordt een peutergroep van 2/2,5 tot 4 jaar.

Ons visie is om de kinderen op spelenderwijze nog meer uitdagingen te geven en gerichte peuteractiviteiten met de kinderen te doen.

Ook leren ze zich al vertrouwd te voelen met de basisschool. We mogen namelijk af en toe (samen) buitenspelen bij het kleutergebouw, bij een aantal activiteiten aanhaken bij Het Palet Zuid zoals het Sinterklaasfeest of de verschillende thema’s waar de school mee bezig is. En op sommige momenten kunnen we ook nog gebruik maken van de gymzaal, hoe leuk is dat!

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Meer informatie over de nieuwe groep vind je op de pagina Locaties en we houden je natuurlijk graag op de hoogte in de blog!

 

Wie zijn wij?

Jillz Kinderdagverblijf is al meer dan 10 jaar gevestigd op de Lindenlaan 388 in Amstelveen.

Wij zijn een kleinschalig, huiselijke kinderopvang voor 0 tot 4 jaar oud.

De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging. Ook besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, bewegen en natuur.

Lees meer informatie over ons beleid en werkwijze! Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar info@jillzkinderdagverblijf.nl  t.a.v. Patricia van Ophemert.

 

School Het Palet Zuid

Meer informatie over het basisschool Het Palet Zuid vind je op hun website: www.hetpalet-zuid.nl.

Bekijk meer foto’s!