Doordat het vandaag zo mooi weer werd hebben we lekker buiten gepicknickt. De kinderen vonden dat erg gezellig. Lekker een broodje eten.

Broodje eten

We hebben het grote buiten zeil gepakt en zijn lekker in de schaduw buiten gaan picknicken. Zo konden we lekker buiten zijn maar ht niet al te warm hebben. Want wat was het opeens warm geworden. En volgens mij was daar niemand op voorbereid. Maar daarom des te meer van genieten.

Naar buiten

We zijn vandaag de hele dag naar buiten geweest. Het was zo mooi weer, dat we er lekker van wilden genieten. We zijn met de kinderen een blokje om gegaan en zelfs zijn we even langs de school Het palet zuid gewandeld.

Het Palet zuid

Omdat het lekker weer is, zijn we met een aantal kinderen in de rusttijd  naar buiten gegaan. Even een blokje om met de bolderkar. We zijn toen naar de school Het palet zuid gelopen. En het leukste was dat we even op het kleuter schoolplein mochten spelen.

Kinderfotograaf

We hadden het erg druk vandaag, maar alles verliep soepel en snel. We hadden namelijk ook nog in de ochtend de kinderfotograaf op bezoek om de kinderen te fotograferen die nog niet op de foto waren geweest. Dat waren er nog best een boel, maar ondanks dat was het een geslaagde goeie dag geworden. We zijn benieuwd naar de foto’s.

Voor meer foto’s zie hier.