Om actief te blijven doen alle Pieten gymnastiek. De Pieten moeten door schoorstenen, hoge huizen en kleine doorgangen. En dat moet flink en vaak geoefend worden.

De Pieten vinden dat ook helemaal niet erg om Pieten gymnastiek te doen,  ze vinden dat juist leuk en misschien krijgen ze dan wel een Pieten diploma.

Pieten diploma

Voor een Pieten diploma moet je natuurlijk eerst Pietengym doen. De kinderen zijn al druk aan het oefenen voor hun diploma. En ze doen het heel goed. Mochten er Pieten uitvallen kan je de Pietjes van Jillz Kinderdagverblijf vragen.

Het is weer Sinterklaas tijd, Wat een gezellige boel is dat weer.

De avonden worden langer en de dagen korter. In de avond gezellig de kaarsjes aan en gezamenlijk sinterklaasliedjes zingen.

Sinterklaas activiteiten

Bij Jillz gaat de muziek ook aan en dat vinden de kinderen erg leuk en gezellig. We hebben ook lekker veel geknutseld met de kinderen en verschillende leuke dingen gedaan.
Bijvoorbeeld pepernoten bakken, zak van sinterklaas maken (hierop plakken kinderen kado’s die ze graag zouden willen hebben, sinterklaas en pieten pakjes aantrekken, zingen en dansen op sinterklaasliedjes, Pieten mutsen maken voor als de Sint komt, schoentjes maken.

Verrassing

De kinderen hebben voor we naar huis zijn gegaan hele mooie sinterklaas liedjes gezongen want wie weet ligt de volgende morgen wel iets in de schoentjes………… ja hoor de volgende morgen waren de zelf gemaakte schoentjes gevuld met iets lekker.

Pieten diploma

De kinderen hebben ook een Pieten diploma gekregen omdat ze verschillende opdrachten hebben gedaan tijdens Pietengym sinterklaas kunnen helpen mocht de sint hulppietjes nodig hebben.

Dank je wel sinterklaas.

Voor meer foto’s sinterklaastijd.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Zie foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.