Voor een Pieten diploma moet je natuurlijk eerst Pietengym doen. De kinderen zijn al druk aan het oefenen voor hun diploma. En ze doen het heel goed. Mochten er Pieten uitvallen kan je de Pietjes van Jillz Kinderdagverblijf vragen.

Het is weer Sinterklaas tijd, Wat een gezellige boel is dat weer.

De avonden worden langer en de dagen korter. In de avond gezellig de kaarsjes aan en gezamenlijk sinterklaasliedjes zingen.

Sinterklaas activiteiten

Bij Jillz gaat de muziek ook aan en dat vinden de kinderen erg leuk en gezellig. We hebben ook lekker veel geknutseld met de kinderen en verschillende leuke dingen gedaan.
Bijvoorbeeld pepernoten bakken, zak van sinterklaas maken (hierop plakken kinderen kado’s die ze graag zouden willen hebben, sinterklaas en pieten pakjes aantrekken, zingen en dansen op sinterklaasliedjes, Pieten mutsen maken voor als de Sint komt, schoentjes maken.

Verrassing

De kinderen hebben voor we naar huis zijn gegaan hele mooie sinterklaas liedjes gezongen want wie weet ligt de volgende morgen wel iets in de schoentjes………… ja hoor de volgende morgen waren de zelf gemaakte schoentjes gevuld met iets lekker.

Pieten diploma

De kinderen hebben ook een Pieten diploma gekregen omdat ze verschillende opdrachten hebben gedaan tijdens Pietengym sinterklaas kunnen helpen mocht de sint hulppietjes nodig hebben.

Dank je wel sinterklaas.

Voor meer foto’s sinterklaastijd.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Voor meer foto’s van het toneel stukje.