Er staan weer mooie plantjes in de bakken bij Jillz Kinderdagverblijf. De straat vrolijkt daar helemaal van op. Samen met de kinderen hebben we verschillende plantjes in de bakken vooraan het hek geplaatst. Het weer wordt beter weer en daarom we hebben met de kinderen de bloemen geplant. Het zonnetje schijnt en we dachten daar hoort iets vrolijks bij, Bloemen en plantjes!

Aarde

De kinderen mochten eerst een gaatje graven in de aarde en daarna het plantje erin stoppen. Dan samen met de leidsters het weer dichtmaken. We hadden verschillende kleuren bloemen gekocht. Oranje en witte.

Water geven

Als alle kinderen de bloemen erin hebben geplaatst moeten de bloemen natuurlijk water krijgen om te groeien. Dus daarna met de kinderen de bloementjes water geven. Elke dag lopen de leidsters met de kinderen de bloemen langs om te kijken of ze water nodig hebben. Meestal wel want ze houden heel veel van water.

Wat ziet het er altijd weer vrolijk en gezellig uit. De buren vinden het ook altijd leuk als de plantenbakken weer gezellig gekleurd zijn. Ze lopen dan even langs om met de leidsters een praatje te maken.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.