Jillz Kinderdagverblijf, het leukste kinderdagverblijf van Amstelveen heeft weer plekjes beschikbaar.

Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalig maar professioneel kinderdagverblijf in Amstelveen aan de Lindenlaan 388 in de Keizer Karel buurt.

Door de kleinschaligheid is het zeer intiem en voelt het als een thuis situatie.

Meer personeel op de groep

Omdat Jillz Kinderdagverblijf er naar streeft om meer personeel op de groep te hebben staan dan geëist wordt, krijgt elk kind meer persoonlijk aandacht.

Gezonde voeding

Jillz Kinderdagverblijf serveert dagelijks een gezonde voeding aan de kinderen. Vegetarisch, biologisch ingrediënten. Twee keer in de week wordt er een gezonde, heerlijke verse maaltijd voor de kinderen bereid. Met kruiden en of groente uit eigen tuin. Zo leren de kinderen op speelse wijze wat er in het eten zit en hoe het groeit en eruit ziet.

Observeren

Elke dag observeren we de kinderen, maar twee keer per jaar worden de kinderen met een goed gespecialiseerden invullijst geobserveerd. Alle leidsters zin goed op geleid om dit zo goed mogelijk te onderbouwen.

Ontwikkeling van het kind

Door dat we de kinderen regelmatig en goed observeren kunnen we goed de ontwikkelingen van het kind zien en bij houden. Mocht het nodig zijn kunnen we op tijd signaleren of er meer aandacht van ons gegeven moet worden of dat het doorverwezen moet worden naar verschillende instanties. Bijvoorbeeld de logopedist.

Activiteiten

Doordat we met meer personeel op de groep staan, worden er heel veel activiteiten met de kinderen gedaan. Dit kan een knutselwerkje zijn met verschillende materialen om zo de fijne motoriek te stimuleren, maar het kan ook op spelenderwijze letters, de dagen van de week zijn.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de plekjes beschikbaar zijn, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via de mail info@jillzkinderdagverblijf.nl of via de tel 020-8221883.

We zullen dan al u vragen beantwoorden.

Voor meer info zie ook hier.