Vandaag zijn we met de kinderen naar het poedelbadje in het Keizer Karelpark geweest.

Keizer Karelpark

In Het gebied van keizer Karelpark hebben we in de zomermaanden heerlijke kinderbadjes. De gemeente Amstelveen verzorgt hiervoor.

Op deze manier kunnen alle kinderen in Amstelveen Keizer Karelpark gebied lekker met elkaar spelen en afkoelen.

Bolderkar

De kinderen wilde graag met de bolderkar op stap. En omdat het prachtig warm weer was, was het een goed idee om naar het poedelbadje met de kinderen te gaan.

We hebben handdoeken, luiers, doekjes en onze telefoon mee genomen. Alle kinderen kregen een geel hesje aan om zo zeer zichtbaar voor iedereen te zijn.

Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf Jillz Kinderdagverblijf naar het boedelbadje. Twee pedagogische medewerkers waren mee met de kinderen.

Je hebt op het grasveldje een badje voor de kinderen om lekker met water te spelen. En een klein speeltuintje  met een klimrek en glijbaan.

Water spelen

Eerst wilden de kinderen met water spelen en dat was natuurlijk ook waarvoor wij gekomen waren. Met blote voetjes gingen sommige kinderen voorzichtig het was in.

Andere kinderen hadden er geen moeite mee en wilde meteen helemaal nat worden. Er werd gelachen en gebruld van de gezelligheid. Wat hadden de kinderen een waterpret.

Dat is zo fijn van het mooie warme weer. Dan kan je lekker met water spelen en je hoeft niet bang te zijn dat je het koud krijgt.

Na 45 minuten gingen we weer terug naar Jillz Kinderdagverblijf. Weer allemaal met een handdoek om in de bolderkar op weg naar huis.

Onderweg worden er natuurlijk wel liedjes gezongen. Het liedje me and my selfie is nu helemaal in onder de kinderen.

Maar ook olifantje op het strand wat natuurlijk nu erg toepasselijk is.

Op het kinderdagverblijf aangekomen hadden de andere pedagogische medewerkers al lekker de lunch klaar staan. De kinderen konden gelijk eten en dat waren ze wel aan toe.

Voor meer foto’s zie hier.