Omdat er een speciaal feestje was, mocht er voor 1keer poffertjes worden uitgedeeld. De kinderen vonden het heerlijk en waren blij verrast met de grote verrassing. De kinderen kregen poffertjes omdat een leidster jarig was en ze had een bijzondere leeftijd gehaald.

Bij Jillz Kinderdagverblijf worden verjaardagsfeestjes groot gevierd. De jarige krijgt een feestmuts op, dus ook de juf. We zingen voor de kinderen, er worden gezonde traktaties uit gedeeld en de jarige krijgt een cadeautje.

Leidster jarig

Regelmatig hebben wij een jarige job op de groep. We zetten dan altijd de jarige job in het zonnetje. Helaas door de corona gaat dat nu iets anders maar toch nog heel gezellig. Maar soms is het ook dat een leidster jarig is, ook deze verjaardagen vieren we uitgebreid.

Zingen

De jarige krijgt een speciale stoel om op te zitten, tenminste als de jarige kan zitten. Zodat de jarige echt in het zonnetje gezet wordt. We gaan dan met alle kinderen en pedagogische medewerkers liedjes zingen voor de jarige job. Alle kinderen zingen dan uit volle borst mee. En als er hiep hiep HOERA wordt gezongen gaan alle kinderen staan met hun handen omhoog.  Van alle verjaardagsfeestjes maken wij bij Jillz Kinderdagverblijf een groot feest. Want het is fijn om op die dag in het zonnetje gezet te worden. we zingen meestal een aantal liedjes achter elkaar.

Dan krijgt de jarige job een cadeautje.

Cadeautje

Bij een verjaardag hoort een cadeautje. We pakken de cadeautjes altijd vrolijk in, want uitpakken blijft altijd leuk en spannend.

Als het 4 jaar wordt krijgt het een paar leuke mooie cadeautjes die zij of hij mee kan nemen maar de kleuterschool. Maar anders krijgen ze een gepast cadeau naar hun leeftijd wat verantwoord is.

Na het zingen en cadeautjes uitpakken is het tijd om uit te delen. We vragen de ouders om zo veel mogelijk rekening te houden om geen tot weinig suiker uit te delen. Gezonde traktaties.

Gezonde traktaties

Er worden steeds meer gezonde traktaties door de ouders en pedagogische medewerkers uitgedeeld aan de kinderen.

Er zijn ook hele leuke ideetjes die je bijvoorbeeld met fruit kan maken. Zie hier bijvoorbeeld een schip met watermeloen. Maar er was laatst ook een pizza van watermeloen met daarop allemaal fruit alsof het een aangeklede pizza was. De kinderen hebben er van gesmuld. Want ogen doen ook heel veel voor kinderen. Als iets er mooi uit ziet dan smaakt het ook lekker.

Zie ons voedingsbeleid

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.