Raai de Kraai is ons vriendje op het kinderdagverblijf. Voor fijne en verdrietige momenten kan je hem lekker bij je houden. Maar hij doet ook mee bij activiteiten of zit gezellig bij het eten. Raai gaat vanaf nu logeren!

Bij verschillende activiteiten zit Raai er gezellig bij, bijvoorbeeld bij een spelletje maar ook bij het eten, dan krijgt hij zijn eigen bordje. En als het winter is dan krijgt hij lekker een sjaal om of een kerstmuts op. Zo hoort hij lekker bij de groep.

Logeren bij een vriendje

We vonden het met zijn allen zo zielig dat in de avonden en in de weekenden Raai zo alleen was. Daarom hebben we gezamenlijk met alle kinderen en leidsters besloten dat Raai  gezellig elke week met een kindje mee naar huis mag.

Wat zit er in de koffer?

In zijn koffer zitten allemaal spulletjes en spelletjes waar de kinderen samen met Raai de Kraai en met papa, mama of iemand anders leuk mee kunnen spelen. Bijvoorbeeld domino, memory, een balletje en nog meer leuke spelletjes.

Ook zit er een toilettas in met onder andere een tandenborstel, douchegel zodat jullie samen onder de douche of in bad kunnen. En voor het slapen gaan zit er nog een leuke leesboek in om voor te lezen.

Herinneringen

Als afsluiter hebben we een dagboek erin gedaan zodat alle kinderen en leidsters de leuke verhalen terug kunnen lezen die jullie samen met Raai hebben meegemaakt. Wij zijn benieuwd met wat voor spannende verhalen de kinderen en Raai de Kraai op het kinderdagverblijf komen. Veel plezier met logeren!

Voor meer foto’s zie Raai de Kraai

en nog meer van Raai.