Referenties

Wat zeggen ouders over ons

Een betrokken kinderopvang

Wij vinden het natuurlijk zeer belangrijk wat ouders van onze opvang vinden. En begrijpen ook goed dat nieuwe ouders graag ervaringen horen van andere ouders. Daarom vindt u op deze pagina referenties over ons kinderdagverblijf.

Meer weten?

Wij snappen heel goed dat een keuze voor kinderopvang niet zomaar gemaakt is. Wij voorzien u daarom graag van de juiste informatie over onze kinderdagverblijven. Hieronder vindt u een aantal handige links met belangrijke informatie over onze opvang.

 

Reviews kinderopvang

Beoordelingen

Uitstekende en betrokken opvang

“Mijn kinderen hebben sinds de oprichting van Jillz Kinderdagverblijf genoten van de vriendelijke, uitstekende en betrokken opvang die wordt geboden. Als ouder laat je je kind met een gerust hart achter, omdat je weet dat er oprechte, persoonlijke aandacht is voor je kind.”

Veel persoonlijke aandacht

“Jillz is een kleinschalig, professioneel geleid kinderdagverblijf met zeer betrokken leidsters. Er is veel persoonlijke aandacht en er worden verschillende activiteiten georganiseerd gericht op de ontwikkeling van de kinderen.”

Onze zoon geniet

“Onze zoon geniet op dit kleine en persoonlijke kinderdagverblijf. Veel activiteiten en naar buiten als de zon schijnt. Naast de boterham ook regelmatig een warme maaltijd. Wat ik fijn vind, is dat ik als ouder betrokken wordt door foto’s, gesprekken en mee kan doen aan cursussen als EHBO voor kinderen. Wij kunnen ons geen beter, gezelliger kinderdagverblijf wensen voor onze kleine man.”

Van onschatbare waarde

“Jillz is voor ons een ideale crèche. Het team denkt mee hoe de opvang het best aansluit op onze behoeften. Ook krijgen we prima adviezen en ondersteuning bij de opvoeding. De leidsters zijn daarnaast heel betrokken en lief. Er is een duidelijke dagindeling, waar ik als ouder ook van leer. Kortom: Jillz is in deze fase van onschatbare waarde voor ons gezin.”

Extra leidster op de groep

“Het fijne van Jillz Kinderdagverblijf is dat er een extra leidster op de groep staat, zodat er meer tijd voor de kinderen is om leuke extra dingen te ondernemen. In de vier jaar dat mijn zoontje bij Jillz was waren er weinig wisselingen van leidsters, dit geeft de kindjes (en mij als moeder) een vertrouwd en prettig gevoel.”

Aandacht aan ontwikkeling

“Mijn kinderen gaan met veel plezier naar Jillz en komen vrolijk en enthousiast weer thuis. Dit komt met name door de kleine groep met een vast, enthousiast en betrokken team van leidsters. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van ieder kind op zijn/haar niveau. Ik zou iedereen die kleine kinderen heeft Jillz aanraden.”

De ideale plek

“Jillz is voor mij de ideale plek om mijn zoon met een goed gevoel achter te laten. Ontzettend fijn dat er altijd vier leidsters op de groep staan, zodat er meer aandacht voor de kinderen is. Ook heerst er een aangenaam huiselijke sfeer. Van management tot leidsters zijn alle medewerkers ook altijd goed aanspreekbaar en bereikbaar. Deze persoonlijke aandacht biedt mij het vertrouwen dat ik nodig heb in een kinderdagverblijf!”

Blog

Ons laatste nieuws!

In onze blog vertellen we u graag wat er gaande is op onze 2 kinderdagverblijven in Amstelveen. Zo leest u welke leuke activiteiten we hebben ondernomen met de kinderen; wat voor nieuwe programma's we aan onze opvang hebben toegevoegd; en welke ontwikkelingen er zijn bij Jillz Kinderdagverblijf.

Locaties

LINDENLAAN

Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
020 822 18 83

BENDERSLAAN

Benderslaan 2
1185 EK Amstelveen
06 39 768 529

KvK: 78448891

Stel uw vraag!

Wij horen graag van u! In dit contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen en/of opmerkingen stellen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.