Referenties

“Mijn kinderen hebben sinds de oprichting van Jillz Kinderdagverblijf genoten van de vriendelijke, uitstekende en betrokken opvang die wordt geboden. Als ouder laat je je kind met een gerust hart achter, omdat je weet dat er oprechte, persoonlijke aandacht is voor je kind.”

Arjen - Vader

“Jillz is voor mij de ideale plek om mijn zoon met een goed gevoel achter te laten. Ontzettend fijn dat er altijd vier leidsters op de groep staan, zodat er meer aandacht voor de kinderen is. Ook heerst er een aangenaam huiselijke sfeer. Van management tot leidsters zijn alle medewerkers ook altijd goed aanspreekbaar en bereikbaar. Deze persoonlijke aandacht biedt mij het vertrouwen dat ik nodig heb in een kinderdagverblijf!”

Joris Bronk - Vader

“Onze zoon geniet op dit kleine en persoonlijke kinderdagverblijf. Veel activiteiten en naar buiten als de zon schijnt. Naast de boterham ook regelmatig een warme maaltijd. Wat ik fijn vind, is dat ik als ouder betrokken wordt door foto’s, gesprekken en mee kan doen aan cursussen als EHBO voor kinderen. Wij kunnen ons geen beter, gezelliger kinderdagverblijf wensen voor onze kleine man.”

Amber - Ouder

“Jillz is voor ons een ideale crèche. Het team denkt mee hoe de opvang het best aansluit op onze behoeften. Ook krijgen we prima adviezen en ondersteuning bij de opvoeding. De leidsters zijn daarnaast heel betrokken en lief. Er is een duidelijke dagindeling, waar ik als ouder ook van leer. Kortom: Jillz is in deze fase van onschatbare waarde voor ons gezin.”

Moeder van Nina - Ouder

“Het fijne van Jillz Kinderdagverblijf is dat er een extra leidster op de groep staat, zodat er meer tijd voor de kinderen is om leuke extra dingen te ondernemen. In de vier jaar dat mijn zoontje bij Jillz was waren er weinig wisselingen van leidsters, dit geeft de kindjes (en mij als moeder) een vertrouwd en prettig gevoel.”

Linda - Ouder

“Mijn kinderen gaan met veel plezier naar Jillz en komen vrolijk en enthousiast weer thuis. Dit komt met name door de kleine groep met een vast, enthousiast en betrokken team van leidsters. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van ieder kind op zijn/haar niveau. Ik zou iedereen die kleine kinderen heeft Jillz aanraden.”

Floor Kuiper - Ouder

“Jillz is een kleinschalig, professioneel geleid kinderdagverblijf met zeer betrokken leidsters. Er is veel persoonlijke aandacht en er worden verschillende activiteiten georganiseerd gericht op de ontwikkeling van de kinderen.”

Izabella en Jeroen - Ouders