Regen en nog meer regen, wat regent het toch veel, op sommige dagen regent het de hele dag. We gaan dan onder andere knutselen met de kinderen.

Knutselen

Omdat we nu veel binnen zijn maken we er een leuke dag van. De kinderen spelen ook vrij maar wie wil mak ook knutselen,we maken dan verschillende dingen met de kinderen. Zoals nu kaplaarsjes.

Kaplaarsjes

De kaplaarsjes zijn al uitgeknipt en de kinderen kunnen dan met verschillende stiften, potloden daar iets moois op maken. Als ze verf of iets anders willen gebruiken kan dat ook. Maar ook andere activiteiten doen we met de kinderen.

Activiteiten

Omdat de kinderen met dit weer veel binnen zijn, maar ook hun energie kwijt moeten raken doen we ook andere activiteiten met de kinderen. Bijvoorbeeld een hindernisbaan of lekker met elkaar dansen en springen. Gewoon heerlijk bewegen om lekker je energie kwijt te raken. De kinderen hebben dat ook nodig.

Buien

De bijbehorende storingen zorgen ervoor dat er iedere dag wel wat regen of een paar buien vallen. Tussendoor ook droge periodes met wat zon.”

Liedje

Het regent, het regent, de pannekes worden nat
Er kwamen twee boerinnetjes
Die vielen op hun kinnetjes
Het regent, het regent, de pannekes worden nat

Het regent, het regent, de pannekes worden nat
Er kwamen twee soldaatjes aan
Die vielen op een gat

Voor meer foto’s zie hier.