Samen spelen is een van onze moto’s bij Jillz Kinderdagverblijf. De kinderen zijn hele goeie vrienden van elkaar geworden. En het maakt niet uit of ze groot of klein zijn of een jongen of een meisje. Samen spelen vinden ze gewoon erg leuk. Of het nu als helden spelen is, of met de blokken of lekker buiten dat maakt hun helemaal niks uit.

Helden

Ook al is het nu kersttijd vinden de kinderen het helemaal niet raar om een Spiderman pak of een mega Mindy pak aan te trekken. En ze hebben gelijk waarom ook niet. Als helden lopen ze door de ruimte, kijken wie ze kunnen helpen of redden.

Blokken

De kinderen spelen ook samen met de blokken, onze houten blokken. Met de blokken kan je van alles maken, huizen, een leuke omgeving voor onze houten treinbaan. Gewoon stapelen of een garage om de auto’s in te doen. Kortom je kan er alle kanten mee op.

Buiten spelen

Maar buiten spelen vinden de kinderen ook erg lekker en gezellig, vooral als het droog is en ze heel lang buiten kunnen spelen. Maar als het zo als vandaag koud maar wel lekker fris is, vinden de kinderen ook al fijn. Gewoon even een frissen neus halen. Dat is voor iedereen goed ook voor de pedagogisch medewerkers.

Samen spelen is een van onze moto’s bij Jillz Kinderdagverblijf. De kinderen zijn hele goeie vrienden van elkaar geworden.

Voor meer foto’s zie hier.