Samenspelen in onze nieuwe sensobak die we gekregen hebben van een kindje wat net 4 jaar is geworden en naar de basisschool is gegaan. Zo lief en zo blij mee. Nu kunnen de kinderen ook in de sensobak samenspelen.

Sensomotorisch ontwikkeling

In de sensobak kunnen de We hebben een leuke boord gemaakt om de kinderen hun sensomotorisch ontwikkeling te ontdekken. Het bord is van natuurlijk, klein, creatief materiaal. De kinderen kunnen spelenderwijs het ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. De boorden kunnen elke keer aangepast worden aan ons thema.

Thema herfst

Thema herfst komt er bijna aan en daarom hebben we de sensomotorische speelgoed boord in de herfst thema opgemaakt. De kinderen vinden het heerlijk om ermee te spelen. Heel lief gaan zij om de beurt aan de gang met het boord.

Wat betekend Sensomotorisch?

Onder sensoriek verstaan we het opdoen van prikkels door middel van zintuigen zoals de oren en ogen, maar ook de tastzin en het evenwicht. De motoriek is het vermogen om te kunnen bewegen zoals lopen, springen, huppelen, schrijven, knippen etc. Sensomotoriek koppelt de begrippen sensoriek en motoriek.

Wat zijn sensorische activiteiten?

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.