De kinderen schaatsen door de ruimte. De kinderen hebben dolle pret. Als het dan maar niet echt wil sneeuwen dan halen we het schaatsen dan maar binnen.

Thema

Om de paar weken hebben wij verschillende thema’s die we met de kinderen doen. In elke thema zitten er leuke, uitdagende activiteiten die we met de kinderen doen. Dit is voor elk niveau. De kinderen leren dan op spelenderwijze verschillende dingen. Bv vandaag hun grove motoriek door te schaatsen.

Activiteit

Kinderen hebben het nodig om hun energie kwijt te raken, ze kunnen daarvoor hun grove motoriek ontwikkelen en gebruiken. Op keukenpapier schaatsen ze door de groep. Wat een lol hebben ze en zo ontwikkelen ze hun sociale en motorische zintuigen.

Thuiszittende kinderen

Doordat we gesloten zijn voor reguliere opvang missen wij de kinderen heel erg en we horen ook dat de kinderen ons heel erg missen. Om toch met elkaar in contact te blijven, mailen we dagelijks de ouders met leuke activiteiten en filmpjes die de kinderen kunnen beluisteren of kijken. Bijvoorbeeld een voorleesverhaal verteld door een leidster.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.