Deze week komt de schoolfotograaf langs om van alle kinderen leuke portretfoto’s en een groepsfoto te maken. Regelmatig maken wij zelf ook al foto’s van de kinderen.

Foto’s

Dagelijks maken wij foto’s van de kinderen. zo krijgen ouders een leuke impressie wat hun kind(eren) gedurende de dag doen. Met wie ze spelen, wat ze eten en waarmee ze spelen. Maar een echte fotograaf is toch weer anders.

Fotograaf

maar nu komt er een echt fotograaf langs die van alle kinderen een leuke foto maakt. WE hebben verschillende leuke plekjes uitgezocht waar we de kinderen kunnen plaatsen. De schoolfotograaf heeft ook nog leuke attributen meegenomen om de kinderen in bijvoorbeeld een leuk autootje te plaatsen of met verschillende gekleurde ballen te laten spelen. Dat vinden de kinderen erg leuk om te doen, zien of in te zitten. Sommige kinderen lachen voor de schoolfotograaf maar voor sommige moeten we best moeite doen.

Lachen

Lachen vinden de kinderen meestal leuk om te doen, dat is een leuke emotie, maar bij sommige kinderen vinden het best spannend en eng als er van hun foto’s worden gemaakt. Ze willen dan niet altijd lachen. Ook het onbekende gezicht is wel een beetje vreemd. maar door lekker gek achter de fotograaf te doen, lukt het ons soms toch om een lach te maken op het gezicht van de kinderen.

Nou we zijn benieuwd hoe ze zijn geworden.

Voor meer foto’s zie hier.