Vandaag is de schoolfotograaf langs gekomen om foto’s van de kinderen van Jillz Kinderdagverblijf te maken.

Portretfoto

Er worden van alle kinderen portretfoto’s gemaakt. Er worden een aantal foto’s gemaakt waaruit de ouders zelf hun schoolfoto mogen kiezen.

Daarnaast worden er ook foto’s gemaakt van broertjes en zusjes en een groepsfoto.

Broertje of zusje

De broertjes en zusjes die ook bij Jillz Kinderdagverblijf zitten gaan ook samen op de foto. zo lief hoe ze zo zorgzaam voor elkaar zijn en een lol wat ze samen hebben.

Groepsfoto

Elk jaar komt de fotograaf langs om foto’s te maken van de kinderen. Ook wordt er dan een groepsfoto gemaakt met alle kinderen die die dag aanwezig zijn samen met alle pedagogisch medewerkers van die dag. Doordat niet alle kinderen op dezelfde dag er zijn, komt de fotograaf elke dag langs zodat alle kinderen erop staan. En we elke dag een groepsfoto kunnen maken. Zo staan alle kinderen en alle pedagogisch medewerkers op de foto.

Fotograaf

De schoolfotograaf wil graag op een mooie plek de foto’s maken. Niet ver van Jillz Kinderdagverblijf. Daar is het een zee van mooie witte struiken. Prachtig ziet het eruit. Zelfs de kinderen zeiden wat ruikt het hier lekker en wat is het mooi.

Dora Barens kinderfotografie heeft de foto’s van de kinderen gemaakt. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Dora Barens fotografie

Voor meer foto’s klik hier.