Dit weekend is Sinterklaas weer in ons kikkerlandje aangekomen. De kinderen hebben er al zin in. We hebben deze week al liedjes met de kinderen gezongen.

Liedjes zingen

Afgelopen week hebben de kinderen zich al een beetje bezig gehouden met Sinterklaas. We hebben liedjes met de kinderen gezongen en verschillende knutselwerkjes met de kinderen gemaakt.

We hebben eerst het liedjes Zie ginds komt de stoomboot met de kinderen  geoefend. En de pret was al begonnen, maar sommige kinderen vonden het ook een beetje spannend.

Spannend

Als de Sinterklaas en zijn Pietjes weer in het land zijn vinden de kinderen dat super leuk. Ze willen dan allemaal een Pieten pakje aan  of liedjes zingen.

Maar daarnaast knutselen we natuurlijk ook gezellig met de kinderen. We hebben al een aantal Pieten mutsen gemaakt voor als straks de Sint met zijn Pieten komt bij Jillz Kinderdagverblijf. en we hebben ook huisjes gemaakt met doorzichtige ramen, die hangen al gezellig bij ons voor de raam en als daar dan licht doorheen schijnt ziet dat er heel gezellig uit.

Maar naast al die leuke dingen vinden sommige kinderen het ook een beetje spannend want wie is die meneer nou en wie zijn zijn vriendjes nou allemaal.

Gelukkig zijn de Sint en zijn Pieten hele lieve en fijne mensen die gezelligheid, cadeautjes en lekker mee nemen voor de kinderen. En daar zijn de kinderen natuurlijk heel blij mee.

We gaan er een paar leuke gezellige weken van maken.

Voor meer foto’s zie hier.