Vandaag hebben wij met de kinderen het Sinterklaasfeest 2022 gevierd. Het was weer een groot succes. Na 2 jaar kwam de Sint en Piet weer bij ons op bezoek.

Sint en Piet activiteiten

Bij Jillz gaat de muziek ook aan en dat vinden de kinderen erg leuk en gezellig. We hebben ook lekker veel geknutseld met de kinderen en verschillende leuke dingen gedaan voor het Sinterklaasfeest 2022.
Bijvoorbeeld pepernoten bakken, zak van sinterklaas maken (hierop plakken kinderen kado’s die ze graag zouden willen hebben, sinterklaas en pieten pakjes aantrekken, zingen en dansen op sinterklaasliedjes, Pieten mutsen maken voor als de Sint komt, schoentjes maken.

Verrassing

De kinderen hebben voor we naar huis zijn gegaan hele mooie sinterklaas liedjes gezongen want wie weet ligt de volgende morgen wel iets in de schoentjes………… ja hoor de volgende morgen waren de zelf gemaakte schoentjes gevuld met iets lekker.

Pietendiploma

Voor een Pietendiploma moet je natuurlijk eerst Pietengym doen. De kinderen zijn al druk aan het oefenen voor hun diploma. En ze doen het heel goed. Mochten er Pieten uitvallen kan je de Pietjes van Jillz Kinderdagverblijf vragen.

Het is weer Sinterklaas tijd, Wat een gezellige boel is dat weer en binnenkort is het Sinterklaasfeest 2022 weer. We hebben er zin in.

De avonden worden langer en de dagen korter. In de avond gezellig de kaarsjes aan en gezamenlijk sinterklaasliedjes zingen.

Voor meer foto’s sinterklaastijd.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.